Sme skutoční a robíme skutočný marketing a grafiku

Sme skutoční a tak aj vystupujeme. Neskrývame sa za obrázky z internetových fotobánk a naučené marketingové frázy.

Otvorene komunikujeme a reálne analyzujeme potreby našich zákazníkov. Aktuálne je síce veľmi trendy ohradzovať sa nástrojmi, ktoré ukážu pekné čísla, ale reálny dopad je však často ťažšie merateľný. V našom ateliéri marketingové stratégie nastavujeme na mieru, podľa overených skúseností. Počas dlhých rokov pôsobenia na trhu nielen v rámci nášho ateliéru, ale aj predchádzajúcich povolaniach sme pracovali na nespočetnom množstve projektov. Preto vieme, že úspech nie sú len čísla a silné motivačné reči. Je to systematická a dôkladne premyslená práca založená na dobrej stratégii, komunikácii a vizuálnej stránke.

Stratégiu je nevyhnutné dobre nastaviť a rozvíjať podľa zákazníckej odozvy. Komunikácia zas musí byť pružná, súčasná a dostať sa k správnemu publiku v správnom čase. A vizuálna stránka? To je to, čo vás dostane do očí a do povedomia. Originálny čistý dizajn, premyslená grafika vytvorená pre konkrétny produkt na mieru sa totiž podstatne líši od kopírovaných a nápadne „inšpirovaných“ plagiátov, ktoré v súčasnosti rozhodne nie sú populárne.


To všetko my vieme. A vieme toho aj oveľa viac!!! 🙂


Okrem kreatívnej grafiky a funkčného marketingu vám zabezpečíme aj kompletný reklamný a marketingový servis. Ušetríme vám čas, ktorý vám ostane na dôležitejšie veci. Pracujeme rýchlo a systematicky, radi sa stretávame osobne, vždy keď je to potrebné. Urýchli to prácu aj porozumenie obom stranám a to je v tejto náročnej a rýchlej dobe veľmi dôležité.

Predsa je veľmi dôležité mať čas na príjemnejšie veci ako len na prácu!

Viac info: www.profigrafik.sk