Naživo s Júliou Švecovou a Paulou Dobrovolskou_ONLINE

10. 12. 2020 / 17:00 / Rosenfeldov palác

Online prednáška s preventistkou policajného zboru Paulou Dobrovolskou a školskou psychologičkou Júliou Švecovou o tom, na čo si dať pozor vo virtuálnom priestore, ale aj o duševnej pohode vášho dieťaťa. 

Táto prednáška voľne nadväzuje na cyklus pravidelných podujatí inkluzívneho kina v Rosenfeldovom paláci, ktoré je momentálne z objektívnych príčin pozastavené. 

Mgr. Júlia Švecová, pracuje ako školská psychologička na základnej škole. Svoje vzdelanie si aktuálne dopĺňa vo výcvikovom programe v Adlerovskom poradenstve, ktoré sa zameriava aj na prácu s dieťaťom a celým rodinným systémom. V rámci doktorandského štúdia na Palackého Univerzite v Olomouci sa venuje bádaniu v oblasti vzťahovej väzby.Porozprávame sa o tom, ako zabezpečiť pohodu vášho dieťaťa počas karantény, o tom ako sa s deťmi rozprávať a vycítiť podozrivé správanie, ktoré môže byť zapríčinené aj aktivitou v kyber priestore. 

Kapitánka žilinského policajného zboru p. JUDr. Paula Dobrovolská poukáže, na čo si majú dať rodičia pozor, keď sú ich deti aktívne na sociálnych sieťach a na základe prípadov z praxe predstaví rôzne príklady zneužívania vo virtuálnom priestore. 

Vysielanie sa uskutoční vo štvrtok, 10. decembra o 17:00 formou živého prenosu na FB stránke Rosenfeldovho paláca. Budeme sa tešiť na Vašu online účasť a prípadné otázky v komentároch.

Zdroj: Rosenfeldov palác