Nenechajte si ujsť inšpiratívnu zostavu filmov Vancouverského medzinárodného horského filmového festivalu.

Spojte sa s outdoorovou komunitou a užite si 50 fascinujúcich  filmov, interaktívne workshopy a pútavé panelové diskusie. Objavte nové dokumenty o horolezectve, snehových športoch, horskej kultúre a dobrodružstve! Kompletný program festivalu nájdete na: https://vimff.org/

Do pozornosti dávame aj neopakovateľné online workshopy so špičkovými odborníkmi. 

VONKAJŠÍ NÁSTROJ FOTOGRAFOV

Pridajte sa k úžasnej fotografke Arc’teryx Angele Percivalovej. Angelu, nazval National Geographic ako jednu z 9 ženských dobrodružných fotografiek, o ktorých by ste mali vedieť. V jej podaní si môžete užiť pútavý online fotografický workshop, ktorý vás veľa naučí a prevedie aj zákulisím fotografovania.

5 KROKOV NA PRÍPRAVU FILMU SNOV

Pripojte sa k Levi Allenovi z Akadémie dobrodružných filmov. Tento interaktívny virtuálny workshop vám poskytne pokyny a inšpiráciu pri tvorbe vášho prvého dobrodružného filmu. Účastníci tohto interaktívneho online workshopu odídu s návodom, ktorý im ukáže jasnú cestu k vytvoreniu vlastného dobrodružného filmu.

HĽADANIE PRÍBEHU
Workshop na písanie dobrodružstiev

Pripojte sa k dobrodruhovi, autorovi a spisovateľovi funkcií Frankovi Wolfovi na virtuálny, dynamický a pútavý workshop o písaní dobrodružstiev. Zdieľajúc dvadsať rokov skúseností. Frank Vám poskytne tipy a nápady, ktoré pomôžu povýšiť vaše rozprávanie na vyššiu úroveň.

Okrem workshopov, môžete sledovať aj zaujímavé panelové diskusie a show v priamom prenose.

Neopakovateľné zážitky priamo z Vancouveru začínajú práve dnes 19. 1. 2021 a môžete ich sledovať počas celého týždňa až do 28. 1. 2021.