Pidiplesová sezóna odštartovaná!

Februárová radosť z plesania a karnevalov môže vyzerať aj inak, ako sme tradične zvyknutí a navyše môže trvať aj podstatne dlhšie. Je to iné, je to nové, ale hravé a zábavné to ostáva.

Už od 1.2.2021  pripravila Stanica Žilina – Záriečie obľúbený Pidiples. A nie jeden, veľa Pidiplesov bude totiž trvať až do 27.2.2021, kedy o 17:00 vyvrcholia!

Škoda síce, že sa nedá zatancovať si s kamarátmi. Našťastie sa však dá tancovať kdekoľvek a hlavne aj doma! Pridajte sa aj vy so svojimi ratolesťami a rozplesajte sa.

Návod na domáci Pidiples pripravil kreatívny tím Stanice, ktorý dobre vie, ako to má na poriadnej nielen detskej žúrke vyzerať. Krok po kroku vás sympaťáci zo Stanice prevedú od výberu dňa, cez výrobu výzdoby a občerstvenia až po výber pesničiek. Návod na domáci Pidiples vám ochotne pošlú na email alebo poštou.

Nezabudli ani na tombolu!

Stačí ak pošlete fotku, kresbu alebo akýkoľvek pozdrav z vášho Pidiplesu a ste v hre. Losovanie prebehne v sobotu 27. februára o 17.00. 

Kontaktnou osobou je Mária. Jej píšte ak máte záujem o návod na domáci Pidiples a taktiež jej posielajte fotky, kresbičky alebo iné pozdravy z vášho Pidiplesu na adresu maria@stanica.sk. Do správy nezabudnite napísať Pidiples 2021.

Užite si tento spoločný čas a nezabudnite s deťmi tvoriť, tancovať a zabávať sa.

Ako sa patrí každá dobre zorganizovaná akcia si zaslúži aj vstupné – Stanicu môžete podporiť dobrovoľným vstupným 3 eurá, určite ich to veľmi poteší. 🙂 Prajeme veselé plesanie!

Viac informácií nájdete na: https://www.stanica.sk/event/1171-pidiples-doma

A takto sme pidi plesali minulý rok:

Pidiples 2020Foto: archív Stanica Záriečie – stanica.sk