Ako na Mont Blanc?

Streda 10. 3. 2021 / 19:00 / Stanica Žilina-Záriečie

Online inštruktážna prednáška s diskusiou pre všetkýchktorí majú chuť vystúpiť na najvyššiu európdku horu Mont Blanc, prípadne aj na inú alpskú veľhoru. 
Vypočujte si prezentáciu a porozprávajte sa cez Zoom s medzinárodným horským vodcom Gabrielom Mazurom. Dozviete sa, čo to obnáša a ako sa na to pripraviť – technicky, fyzicky aj mentálne. Okrem prednášky bude dostatočný priestor na diskusiu a vaše otázky (všetko bude prebiehať v slovenčine). 

Gabriel Mazur pochádza zo Žiliny a je medzinárodným vodcom s certifikátom UIAGM/IFMGA. Momentálne žije najmä vo francúzskom Chamonix a často aj v americkom Yosemitskom národnom parku. Lyžuje, lezie ľady a zlieta hory na svojom minimalistickom paraglide. Sprevádza ľudí v Alpách, Himalájach, na Novom Zélande a v Južnej Amerike. V januári 2019 sa stali spoločne s francúzskym horským vodcom JB Chandesrisom štvrtým známym tímom, ktorému sa podarilo zletieť z vrcholu Aconcaguy. Viac o jeho aktivitách nájdete aj na jeho blogu JustOneStep.

Predpokladané trvanie celej akcie je 70 minút. Začneme prezentáciou (cca 30 minút) a následne budú mať účastníci možnosť sa pýtať a vstupovať s Gabrielom do dialógu. Moderátorom bude Robo Blaško zo Stanice Záriečie.

Zvolili sme osobnejšiu formu komunikácie. Táto prednáška s diskusiou je limitovaná len pre 15 účastníkov/domácností a bude prebiehať na Zoome. Diskusia nebude sprístupnená ani streamovaná na internete pre širokú verejnosť. Pokúšame sa o jedinečný zážitok a priestor pre hlbší dialóg. 

Po zaplatení vstupenky dostanete e-mail s linkom na Zoom, kde bude prezentácia a diskusia prebiehať. Zakúpená vstupenka platí pre sledovanie na jednom počítači alebo mobile. S jedným lístkom sa tak cez jeden počítač/mobil môžete akcie zúčastniť aj v páre, prípadne s ďalšími členmi vašej domácnosti.  

Kontakt: robo@stanica.sk, 0907 425 221
Foto: Ben Tibbetts

Zdroj: Stanica Žilina-Záriečie