Nominujte knihu do súťaže Kniha Horného Považia 2021

Krajská knižnica v Žiline vyhlásila 16. ročník čitateľskej súťaže Kniha Horného Považia 2021. Cieľom súťaže je predstaviť verejnosti tvorbu a  osobnosti autorov žijúcich a pôsobiacich v regióne Horné Považie.

Nominovať knihy môže čitateľská verejnosť, autori, zostavovatelia, redaktori, vydavatelia, kníhkupci či distribútori kníh. Do súťaže môžu byť zaradené knihy vydané v roku 2021, sú späté s regiónom Horného Považia tematicky, alebo osobou autora textovej či obrazovej časti  a bolo im pridelené ISBN (pravidlá súťaže). Knihy budú rozdelené do dvoch súťažných kategórií: beletria a odborná literatúra. Nominácie sa prijímajú v termíne od 24. januára 2022 do 28. februára 2022.

Online nominačný list môžete vyplniť na tejto adrese: https://forms.gle/okXkVr5AsksxeeUb6

Prípadne môžete nominačný list doručiť:

Nominované knihy budú postupne predstavované mediálnymi partnermi, na internetovej stránke knižnice a Žilinského samosprávneho kraja a v čase od 28. februára do 8. apríla 2022 budú vystavené v knižnici.

O výsledkoch súťaže rozhodne čitateľská verejnosť. Kniha s najväčším počtom hlasov získa titul Kniha Horného Považia 2021. Heslo súťaže „nominuj – hlasuj – vyhraj“

Zdroj: Krajská knižnica v Žiline