Kráčaj štýlovo, nos DESIGNOVO!

DESIGNOVO je mladá žilinská značka hlavne sofshellových a koženkových sťahovacích ruksakov / vakov, ktoré už dávno nie sú len nedoceným prežitkom socíku, kde si nosil telesnú výchovu :P. Kedže máme radi kvalitu, originalitu a nápaditosť, všetky tieto veci sa snažíme vložiť do našich produktov.

Softshellové ruksaky – štýlové a zároveň funkčné

Naše ručne šité obojstranné ruksaky z nepremokavého softshellu sú vhodné na ľahkú turistiku, do mesta, či festivaly, na ktorých ťa neprekvapí ani vrtkavé počasie. Každý ruksak má na „prednej“ a „zadnej“ strane rozdielny grafický motív, čiže si ruksak môžeš pretáčať podľa nálady, aby sa vždy hodil k tvojmu outfitu a naplno využiť 2v1. Ruksak je nepremokavý, s vnútornou podšívkou a malým vreckom napríklad na mobil, či kľúče. Osobitý dizajn, ten najlepší materiál a ručné šitie sú zárukou kvality.

Koženkové ruksaky ako elegantný doplnok

Naše koženkové designové ruksaky šijeme z umelej koženky so softshellovou aplikáciou, sú jedinečné a z každého je po väčšine vyrobený len jeden kus, takže máš istotu, že máš ten svoj originál. Nášivka je len na prednej strane, samozrejmosťou je vnútorná podšívka a malé vrecko. Chystáme aj dalšie umelecké spôsoby ako budeme naše koženkové vaky dotvárať, takže sa určite máš na čo tešiť.

Pandémia nás prekvapila, ale aj niečo naučila

Súčasná situácia zaskočila mnohých nepripravených. Obmedzenia, lockdowny a rúška začali byť denným stereotypom. My sme sa tiež rozhodli, že skúsime ušiť pár rúsok. Bez skúseností (nakoľko ruksaky sme si dávali šiť), na požičanom staršom stroji, sme vytvorili strih a po niekoľkých update-och a „pokus omyloch“ ušili pár rúšok. Mali úspech, tak sme ich zaradili do ponuky produktov. Dali sme vytlačiť látku s vlastnými motívmi, ladiacimi s našimi ruksakmi, a ani nevieme ako, ušili sme ich niekoľko stoviek a samozrejme, už na vlastnom stroji. Ochranné rúško so striebrom od nás dostanete aj ako DARČEK ku kúpe akéhokoľvek ruksaku.

Do budúcna máme v pláne zaradiť aj vlastné mikiny, či tričká, chceme sa však vyhnúť zbytočnému naskladňovaniu a využívať recyklované materiály, viac kresliť, a tak tvoriť naše autorské motívy.

Naše produkty nájdeš na: www.designovo.sk.