Reklamná agentúra ELF media

Našu reklamnú agentúru sme založili v roku 2011. Odvtedy sme vdýchli život stovkám nápadov pre rôznych klientov.

Niekto potreboval pomôcť s otvorením prevádzky, iný podporiť predaj vytlačením propagačných materiálov, ďalší navrhnúť komplexnú reklamnú kampaň. Rôzni klienti, rôzne ciele. To, čo sa však nemení, je naše 100 % nasadenie.

Hlavnou motiváciou nášho tímu je vaša spokojnosť a vzbudenie záujmu vašich zákazníkov. Hoci nemáme nekonečné kapacity výroby a zásoby kreatívnych návrhov, vždy vám chceme vyjsť v ústrety a pretvoriť predstavy o vizuálnej stránke na skutočnosť. Na naše slovo sa môžete spoľahnúť, dohody si ctíme.

DIZAJN OBCHODNÝCH PRIESTOROV
Otvárate nové priestory, alebo potrebujete obnoviť, zviditeľniť tie staré? V tom prípade Vám pomôžeme s návrhom a realizáciou nového dizajnu či už exteriéru alebo interiéru a tým zabezpečíme jedinečný vzhľad  Vašej prevádzky.

REKLAMNÉ PREDMETY
Reklamné predmety sú drobnosti, ktoré vďaka svojej využiteľnosti, potešia každého. Tričká, hrnčeky, USB kľúče, perá, tašky, kalendáre či diáre. Nájdeme pre vás najvhodnejšie prevedenie, ktoré „oblečieme“ do vašich farieb.

GRAFICKÉ PRÁCE
Rovnako ako výroba reklamy aj grafické práce sú našou dennou náplňou. Od doladenia drobných nedostatkov vo Vašej grafike až po vytvorenie novej grafiky, loga, dizajnu alebo grafického návrhu prakticky na čokoľvek.

POLEPY ÁUT
Máte osobné vozidlá, dodávky či kamióny, ktoré chcete obliecť do firemných dresov? Robíme polepy áut všetkých veľkostí – od textov cez obrázky až po celopolep.

3D NÁPISY A SVETELNÁ REKLAMA
Pamätáte si, ako bol svet v úžase, keď sa objavila prvá 3D hra? Hoci sa odvtedy veľa zmenilo, 3D nápis, logo či text upúta aj dnes. Okrem toho ľudí vždy priťahovalo svetlo a dodnes sú okúzlení nočnou oblohou. Svetelná reklama si v momente získa vašu pozornosť. Okrem štandardných tvarov pre vás pripravíme aj netradičné svetelné totemy v tvare vášho loga či ponúkaného tovaru. Pripravíme pre vás 3D realizácie, ktoré zvládnu interiér aj exteriér.

REKLAMNÉ TABULE A PLACHTY
Potrebujete označiť sklad či prevádzku alebo zaujať potenciálnych zákazníkov? Reklamné tabule a plachty sú to, čo hľadáte. Sami si vyberiete rozmery aj prevedenie. Ak neviete, spoločne nájdeme najvhodnejšie riešenie.

TLAČ
Vytlačíme pre Vás vizitky, letáky, bannery, fólie, tapety, samolepky, katalógy, plagáty, brožúry a mnoho iného. Spoločne vyberieme najlepší formát, nosič aj prevedenie tlače.

ORIENTAČNÉ A VÝSTAVNÉ SYSTÉMY
Nikto nechce byť stratený, ani vaši návštevníci. O správny smer vašich zákazníkov či partnerov sa postarajú orientačné systémy. Naopak, na eventoch chce byť každý videný. Vyrobíme pre vás výstavné systémy, vďaka ktorým vás ľudia všade nájdu.