Pomoc pre Ľuboša

Ľuboš je veselý chalan zo Žiliny, otec dvoch detí a vášnivý športovec. Začiatkom roka utrpel veľmi vážny pracovný úraz. Pri páde z lešenia si poškodil chrbticu a odvtedy je pripútaný na invalidný vozík. Od vtedy bojuje a snaží sa zo všetkých síl, aby sa raz znovu mohol postaviť na nohy. Liečba a rehabilitácie sú však veľmi dlhodobý a nákladný proces. Aktuálne bez príjmu a pripútaný na lôžko si všetky finančne náročné rehabilitácie musí hradiť sám. Bez podpory rodiny, blízkych a okolia je to bohužiaľ nemožné.

Na podnet kamarátov založila Ľubošova manželka Terézia transparentný účet vo Fio banke.

TRANSPARENTNÝ ÚČET 

Zriadený transparentný účet má pomôcť vyzbierať, čo najviac financií, aby sa otec dvoch malých dcérok mohol opäť postaviť na nohy. Transakcie, aktuálne zostatky či príspevky si môžete hocikedy pozrieť aj vy. V prípade snahy o nezištný príspevok môžete zaslať finančné prostriedky na číslo SK4083300000002501982259 na meno Terézia Čupková vedený vo Fio banke.

Účet funguje skoro už tri mesiace a zatiaľ sa z neho podarilo vyplatiť Kováčovú. Aktuálne Ľuboš dostáva liečbu kmeňovými bunkami v Malackách, ktoré mu aplikujú priamo do miechy. Potom by mala nasledovať rehabilitácia v Piešťanoch. Každá jedna liečba vychádza na tisíce eur. Preto skutočne každá pomoc sa počíta.

Držíme Ľubošovi palce! V mene jeho rodiny ďakujeme ak sa rozhodnete jeho liečbu podporiť a mladej rodine pomôcť.